Cégünkről

Gergely Food Kft. 100%-an magyar családi vállalkozás, élelmiszer előállítással 1977 óta, száraztészta gyártásával 1986 óta foglalkozik. Kezdetben kisüzemi körülmények között, 80-100m²-en készítettük a száraztésztát, azonban a termékeink iránt folyamatosan növekvő kereslet szükségessé tette nagyobb üzem megépítését.

Többrétegű nápolyik gyártásával 2012. évtől bővítettük tevékenyégünket. Édesipari termékeinket korszerű gyártási, csomagolási technológia mellett készítjük elsősorban a hazai fogyasztók részére.

Bagi telephelyünkön 2003. évben új, Magyarország egyik legmodernebb száraztészta gyártó üzemét hoztuk létre, ahol 1800m²-nyi területen készítjük a termékeinket. Az üzem korszerű számítástechnikai és ellenőrző rendszerrel biztosított, amelyről követhető, dokumentálható, és visszakereshető a termelési folyamat minden szakasza.

2009-ben elnyertük az angol Compassion in World Farming vezető nemzetközi állatjóléti szervezet által alapított Aranytojás Díjat.

Bisnode nemzetközi cégminősítő, pénzügyi stabilitás, üzleti megbízhatóságot minősíti rendszer alapján cégünk, a Gergely Food Kft. a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Társaságunk 2022. évtől védjegyhasznosítási szerződéssel rendelkezik a Magyar Termék Nonprofit Kft-vel, azaz jogosult száraztészta, illetve édesipari termékein, nápolyikon, ostyákon a 100% magyar termék védjegy használatára.

Cégünk által működtetett minőségbiztosítási rendszer 2022. évtől megfelel az IFS 7. szabványnak.

About Us

Gergely Food Kft. is a 100% Hungarian family business, producing foodstuff since 1977 and producing dry pasta since 1986. In the beginning, we made dough in small factory conditions, on 80-100m², but the constantly growing demand for our products made it necessary to build a larger factory.
In 2012, we expanded our activities with the production of multi-layer Neapolitans. We make our confectionery products with modern production and packaging technology primarily for domestic consumers.

In 2003, we established a new, one of Hungary's most modern dry pasta production factory at Bag, where we make our products on an area of ​​1,800 m². The factory is equipped with an up-to-date computer technology and control system, from which every stage of the production process can be followed, documented and retrieved.

In 2009, we won the Golden Egg Award founded by Compassion in World Farming, a leading international animal welfare organization.
Based on the Bisnode international company certification system, our company, Gergely Food Kft., ranks financial stability and business reliability as one of the 9.82% of Hungarian companies that have some kind of Bisnode certificate.

From 2022, our company has a trademark usage contract with Magyar Termék Nonprofit Kft, it is entitled to use the 100% Hungarian product trademark on its dry pasta and confectionery products, napoleons, and wafers.

The quality assurance system operated by our company complies with the IFS 7 standard from 2022.